Uusimman Leivotaan-lehden ilmestyttyä mieleeni jäi eräs ohje aivan lehden lopusta. Vihdoin sain hyvän syyn kokeilla ohjetta, kun hyvä ystävä tuli kylään. Koska minulla ei ollut aivan pieniä muffinssivuokia, tein muffinsseista vähän isompia, vaikkakaan eivät nämäkään vuoat mitään kovin suuria olleet. Silti valmiit muffinssit näyttävät kyllä aika valtavilta. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Niin ulkonäön kuin maunkin puolesta. Myös mieheni taisi tykästyä makuun, koska ei saanut sanotuksi sanaakaan, hotkiessaan muffinssin ennätysvauhdilla. Hih!
Ohjeen valokuvasin laiskana naisena kätevästi suoraan lehden sivulta.
Tältä muffinssit näyttivät ennen suklaakuorrutusta, jonka muuten tein Fazerin sinisestä. Myös keskelle tuleva suklaasydän oli samaa suklaata. Suklaasydän ei sulanut uunissa, joten se on syödessä kiva yllätys. Kuorrutuksen levitin sudilla. Erilaisten kokeilujen jälkeen huomasin parhaaksi tavaksi valuttaa suklaata huipulta alaspäin ja viimeistellä sudilla.
Koska vaahto maistui mielestäni liikaa kananmunalle, lisäsin siihen ½ r pikakahvijauhetta, joka toi kivan kevyesti mokkaisen maun vaahtoon. | kl |
Tältä muffinssit näyttävät lehden sivulla. |
Leivotaan 4/2013, heinäkuu-elokuu. |
näyttää upealta!itse saisin aikaan vain melkoista sotkua moisia herkkuja yrittäessäni:D
VastaaPoistaT:Kirsi