Ihan ok ulkonäkö mutta pinnan kiilto ja tasaisuus vaatii vielä harjoitusta. |
Käytin Kinuskissan ohjetta sekä kuorissa että täytteessä. Edellisenä iltana kokeilin testiversiona vaaleanpunaisia ja laitoin täytteeksi vain jääkaapista löytynyttä hilloa. Tämä yhdistelmä ei toiminut mansikka- eikä omenahillon kanssa. Vihreissä ollut tummasuklaa-ranskankermatäyte sen sijaan sopi oikein hyvin, koska se tasapainotti kuoren makeutta. Ensimmäisen satsin jälkeen vähän Youtubetin ja löysin videoita, jossa kerrottiin vinkejä macaronien leivontaan. Pari niistä mainitakseni: Siivilöi tomusokeri massaan ja pamauta pelti pöytään pari kertaa pursotettuasi massan pellille.
Tässä vielä testiversiot ennen ja jälkeen uunin:
Tomusokeria ei siivilöity ja pinta näyttää siksi noin typerältä. |
Näin testiryhmään kuuluvana voin kertoa, että hyviä nuo punaisetkin olivat, eikä se rösöpinta mitään haitannut.
VastaaPoistaPiiku-mummu
Herkuilta näyttää molemmat. :)
VastaaPoista