sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Röyhelöhuivi

Kun tuo ompelukone ei kerran ompele itsestään yhtään mitään, turvaudun puikkoihin, jotka liikuttavat käsiäni lähes itsestään.

Viime vuonna tutustuin erilaisiin, ihaniin röyhelöhuivilankoihin ja kudoinkin niitä useamman kappaleen lahjaksi ja myyntiin. Silloin ostamani langat maksoivat nettikaupoissa triplasti sen verran, millä hinnalla niitä saa nyt vaikka mistä peruskaupoista. Perjantaina löysin kaupasta Hertta-merkkistä röyhelölankaa, joka on musta ja siinä on hauskat valkoiset pallurat reunassa. Valinnanvaraa oli vaikka kuinka mutta hillitsin itseni ja ostin vain yhden langan. (Lankaosastot ovat ihan painajaiseni, eikä minun pitäisi ikinä pysähtyä niille, jos minulla ei ole selkeää tarvetta vain jollekin tietylle langalle.)
Tässä vielä jo vuosi sitten tekemiäni huiveja (mukana myös uusi).


Omat huivit. Täytyyhän niitä olla kaikissa väreissä!

Nämä huivit ovat myynnissä.

Pääsin tänään osallistumaan tyttöjen kanssa ihanaan lastentapahtumaan, jossa lapset pääsivät istuttamaanitselleen joulutähden, jonka saa hakea joulukuussa kukkivana kotiin. Ohjelmassa oli myös lättyjä, poniratsastusta, kasvomaalausta ja itse Joulupukkikin! Koko tapahtuma oli lisäksi maksuton! Istutimme kukkasen myös vauvalle, koska ystävällinen henkilökunta niin ihanasti ehdotti.Lappuihin laitettiin numero lapsen nimi,
että oikea kukka löytää oikeaan perheeseen.


Tässä vielä pikasurautus: rekkipussi. Olin lähdössä uuteen työhöni (olen siis aloittanut me&i-myyjänä) ja olin jo useamman kerran kantanut rekkiä mukanani niin, että rautaputket heiluivat eri suuntiin hallitsemattomasti, joten ne oli pakko saada jonnekin pussiin ja pian. Juuri ennen eräitä kustuja päätin kerätä itseni ja suunnitelmani, jotka olivat jo valmiiksi päässäni (hyvin suunniteltu on todellakin puoliksi tehty) ja surauttelin tällaisen pussin rekille ja se on toiminut erinomaisesti. Vain olkahihnasta tuli liian pitkä eikä sitä voi käyttää varsinaisessa tarkoituksessaan mutta muuten pussi on hyvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!