perjantai 15. maaliskuuta 2013

Luistelusäärystimiä ja pikkutöppösiä

Kaverini sai tammikuussa pikkuruisen poikavauvan, jonka olen päässyt jo pari kertaa näkemään. Vaikka pojan äiti onkin kunnostautunut villasukkien kutomisessa aivan lähiaikoina, halusin silti muistaa tulokasta pikkutöppösillä. Suloisuus sai jalkaansa vaaleansiniset tossut. Viime tossujen kutomisesta on jo hetki aikaa, joten kudoin samalla vauhdilla toisetkin. Tämä ohje on ihan omasta päästä, koska en jaksanut kaivaa alkuperäistä ohjetta esiin. Olen tehnyt tällaisia töppösiä jollain Novitan ohjeella aikaisemmin. Lankana molemmissa on Seiskaveikka. Oikeanpuoleisissa värinä valmiiksi raidoitettu Talitintti, josta kudotut sukat löytyvät täältä. Talitinttitossuille ei ole vielä käyttäjää tiedossa.

Tyttäreni luisteluharrastus on edennyt siihen pisteeseen, että hankintalistalla on luistelusukkahousut/-legginsit. Halusin kutoa niiden kanssa käytettäviksi säärystimet, jotka laskeutuvat hienosti luistinten päälle. Vähän vähemmän olisi voinut silmukoita lisätä lopussa, koska nämä leviävät ehkä jo vähän liikaakin mutta kyllä ne asiansa ajavat. Lankana muistaakseni Novitan Nalle. Joku raitaversio.

1 kommentti:

  1. Pikkuruisen poikavauvan onnellisena äitinä joudun kehumaan nuo sukat maasta taivaisiin; kerrankin on villasukat, jotka pysyvät vauvelin jalassa :) Ja ovat sitten niin sopivan kokoiset että! Itselläni kutomisinnostus hieman lopahti tuohon synnytykseen...

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!