keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Luistelua ja miniprinsessoja


Nelivuotiaani on aloittanut luisteluharrastuksen ja luistimet ja kypärä tarvitsivat kassin. Tietysti vaaleanpunaisen. (Kankaat Ikeasta.) Kassissa on valkoinen vuori ja se on niin syvä, että luistimet ja kypärä mahtuvat hienosti päällekäin. Miten onkaan mahdollista, että pääni menee aina aivan sekaisin, kun pitäisi tehdä jotain, missä on vuori. Tämänkin kassin jouduin purkamaan lähes kokonaan, kun ompelin osat väärin päin. Tai en edes jaksanut lähteä purkamaan, kun purettavaa olisi ollut liian paljon vaan leikkasin tylysti sauman verran pois.

Myös minä tarvitsin uuden työkassin, missä kannan tilauslomakkeet ja laskimen ym. paperit ja pikkutavarat kutsuille. Halusin jotain leikkisää ja värikästä. Tämä pöllökangas vain on niin ihana, että sehän tähän sitten valikoitui. Kassi on mitoitettu niin, että sinne menee A4-kokoinen pahvikansio ja muita tarvikkeita. Vuori on valkoinen.Eilen illalla otin pitkän tauon jälkeen puikot esiin ja neuloin ranteentappajasukat valmiiksi. Niistä tuli ihanat!!! (Nyt on taas ranne kipeä mutta viis siitä.)


Löysin tähän tyllihameeseen ohjeen jo aikaa sitten mutta nyt sain tilattua tarvikkeet. Tarvikkeina on tyllinauhaa ja hiuspanta. Tämä on siis tehty nelivuotiaalleni mutta hän ei halunnut kuviin, joten vauva saa nyt toimia prinsessana. Voi että hän olikin innoissaan, kun sai hameen päälleen. Pieni keijukaisprinsessa. Vyötärö joustaa niin paljon, että hame on ihan sopiva sekä vauvalle että nelivuotiaalle.


Kuvausvaatteet eivät ihan ole tähän tilanteeseen
suunnitellut mutta ainakin väri täsmää.

2 kommenttia:

  1. Noi villasukat ♥

    Ninnu

    VastaaPoista
  2. Valmiit villasukat! Ei mitään väliä kipeästä ranteesta <3 . Minä aloitin tänään uudet villasukat, tosin vauvalle. Susanna ei ole saanut takaisin lainaamiaan sukkia ja pikku-Vilma tarvitsee lisää.

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!