keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Lisää kuvia pöydästä

Tiedätte varmasti sen, kun perheeseen tulee uusi koiranpentu tai syntyy vauva. Siitähän otetaan paljon kuvia ja lähetetään ystäville ja sukulaisille. Tämä meidän uusi ruokapöytä on nyt se minun uusi koiranpentu. 

Sanonta "asioilla on tapana järjestyä" piti taas paikkansa. Emme saaneet käytettyjä tuoleja, joita suunnittelimme pöydän ympärille, koska ne eivät vastanneet myyntikuvausta ja olivatkin paljon kuvausta huonommassa kunnossa. Onneksi, koska tämä ratkaisu on paljon parempi! Ikean kevyet ja sirot Stefan-tuolit ovat juuri oikea valinta pöydän ympärille. Istuinpehmusteeksi valitsimme niinikään Ikean Hållö-pehmusteet, jotka lienee alunperin tarkoitettu terassikalusteille. Tämä onkin hieno jatkumo, sillä terassillamme on saman sarjan saman väriset selkänojalliset pehmusteet. Pöydät nimittäin asettuvat kodissamme peräkkäin. Vain ikkuna on välissä.

Nämä halkeamat tein vasaroimalla ensin maalipinnan rikki ja kupruille ja raaputtamalla sitten ruuvimeisselillä maalin pois. Alta paljastui ihania, vanhoja kerroksia. Harmaata ja mintunvihreää maalia. Oven historia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!