torstai 20. maaliskuuta 2014

Vähän terveellisempi pannari

Mieleni teki pannaria mutta ei sitä turvonnutta jälkifiilistä, joten ei kun reseptiä muuttamaan. Hyvää tuli, eikä olisi alkuperäisestä erottanut, jos ei tietäisi.



Vähän terveellisempi pannukakku

8 dl rasvatonta maitoa
1,5 dl makeutusta (sokeria, makeutusjauhetta tai mikä sitten onkaan sinun valintasi)
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
4 munan valkuaista kevyesti vatkattuna
1 dl juoksevaa margariinia
3 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
0,5-1 dl vehnäleseitä.

Sekoita kuivat aineet keskenään sekä maito ja rasva keskenään ja yhdistä. Lisää viimeisenä joukkoon valkuaiset ja sekoita hyvin. Paista 225 asteessa n. 30 min.

Terveellisenä lisukkeena toimi mustikkarahka (maitorahkaa, mustikoita ja makeutusta) sekä lasten pääsynäsose, jota olen ennenkin käyttänyt pannarin päälle, koska se on niin hyvää. Tuoreet hedelmät ja marjat ovat tietysti vielä parempi vaihtoehto mutta minä en valitettavasti voi niistä nauttia ruokarajoitteideni vuoksi.


1 kommentti:

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!