lauantai 24. toukokuuta 2014

Hellepäiviä

Aurinkoa ja lämpöä on riittänyt viimepäivinä. Meidän puutarhassa kasvit kasvavat ihan silmissä. Omenapuu on avannut kauniit kukkansa ja ne kylpevät ilta-auringossa söpösti vieretysten.


Illalla puutarhassa kävellessäni huomasin paljon pieniä asioita. Yllättävämpänä niistä mustaviinimarjapensaan kukat (ylhäällä keskellä), joita en tiennyt olevan olemassa. Kuusenkerkät pullistuvat hienosti ja kuusiaita senkun tuuheutuu ihan silmissä. Norjanangervot ovat nyt kauneimillaan ja niitä meidän pihasta löytyykin runsaat 20-30 pensasta. Mustaviinimarjapensaasta löytyi myös erikoinen "leppäkerttu" ja muurahainen, jotka sain ikuistettua puhelimen kameraan liitettävällä makro-objektiivilla. Kuvassa keskellä olevan upean kukkakimpun sain rakkaalta ystävältäni syntymäpäivänäni.


Tänäiltana uudet ja vähän vanhatkin kukkapenkit saivat luonnonkivireunukset mutta niistä sitten lisää kesämmällä, kun itse penkissäkin on jotain kuvattavaa. Valmiina ajatuksena on myös hauskat mansikkatornit mutta niiden toteutukseen tarvittavat tarvikkeet puuttuvat vielä, joten niistäkin sitten myöhemmin lisää.


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, olen kyllä vähän hämmentynyt tosta sun viinimarjalöydöstäs, siis siitä että et ole niitä ennen huomannut :O Onko muuten jo lehdet ravitty puskista? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Meidän marjapensaat ovat niin nuoria, että ne eivät ole tehneet vielä marjoja. Tai joku kymmenen marjaa taisi tulla viime vuonna kahdesta pensaasta yhteensä. Ja ennen en ole tutustunut niin läheltä marjapuskiin. :P Lehdet on vielä paikallaan mutta kovasti odotan, että pääsisin repimään niitä jo irti. ;)

      Poista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!