perjantai 5. joulukuuta 2014

Paperinarupalloja

Sain uuden paperinarupalloinspiraation (heh, yhdyssana on yhdyssana) ja pyörittelin tällä kertaa isoja palloja. Ilmapallot löysin tyttöjen ikkunoilta. Kyllä, ne olivat edelleen siellä, vaikka vapusta on hetki aikaa. Voisi sanoa aika kestäviksi palloiksi. Ne kestivät myös muokkauksen pyöreiksi ja narun pyörittämisen ajan.


Saatatte ehkä muistaa pari viikkoa sitten tekemäni palloköynnöksen, joka nykyisin on lumilyhtyä muistuttavana kekona hopean värisen tarjottimen päällä. Hauska silläkin tavalla. Nämä uudet pallot ovat kuiten halkaisijaltaan 20-25 cm kokoisia. Käytin niissä samaa ohutta paperinarua kuin pikkuisissa palloissa mutta lisäksi käytin Ikeasta heräteostoksena ostamaani leveää paperinarua. Sitä oli mustana ja valkoisena ja ostin molempia. Ylemmän kuvan palloihin käytin leveää mustaa ja ohutta valkoista paperinarua. Pujotin sähkökäyttöiset led-lamput pallojen sisään ja kiinnitin niitä palloihin ja palloja toisiinsa mustalla ompelulangalla. Tämä siksi, että jos en jaksa säilöä kaapeissa palloja ensi jouluun, voin heittää ne pois ja säästää lamput niin pääsen taas vuoden päästä askartelemaan.



Ylemmän kuvan "patterivalot" löytyivät Clas Ohlsonilta ja alemman kuvan kirkkaat valot Ikeasta. Hintaa jälkimmäisillä ei ollut juuri nimeksikään. Ei tainnut edes kaksi euroa ylittyä.



Montakohan valoviritystä meille vielä ilmestyy ennen joulua. Ehkä vähän on lähtenyt lapasesta tämä valotouhu. Kotoa sisältä löytyy nyt kymmenen erilaista valosarjaa erilaisissa muodoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!