perjantai 8. maaliskuuta 2013

Bambuisia tiskiliinoja

Käsityöhaasteeseen kutomieni bambutiskirättien ja niistä saadun palautteen innoittamana kudoin rättejä myös myyntiin. Yleisön pyynnöstä muutin rätin nimen liinaksi. Joten tässä olisi bambuisia tiskiliinoja, olkaa hyvät.


Mikä ihana väriloisto! Kuvioina on ns. koripunosta eli ruutukuviota erikokoisilla ruuduilla sekä viistoraitaa ja siksakkia. Tiskirättiä... siis liinaa kutoessa on hyvä muistaa, että kuvio tulee näkyviin liinan molemmilta puolilta eli esimerkiksi perinteinen palmikko ei toimi. Omat suosikkini ovat ehdottomasti fuksian väriset liinat sekä viistoraidalla että siksakilla. Mikä on sinun suosikkisi?



Lankana Hjerte Garnin Bommix Bamboo, jossa on 70% bambua ja 30% puuvillaa. Innostuin alkuvuodesta huomatessani, että Novita ottaa myös myyntiin bambulankaa mutta petyin, kun pääsin käsiksi lankaan. Langassa onkin vain 50% bambua ja 50% puuvillaa. Nimi voisi siis yhtä hyvin olla puuvillalanka. Harmi. Mutta Bommix Bamboon värikartta on niin hieno, että siitä oli ilo valita kivat värit.

1 kommentti:

  1. Oih, mitä tiskiliinoja! Värit on ehdottomasti kaikki kivoja, tuovat mukavasti väriä kevättä odottaessa :)

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!