tiistai 25. maaliskuuta 2014

Arkikuvahaaste, päivä 4

Olen koko päivän harmitellut, että miksi ihmeessä laitoin eiliseksi arkikuvaksi vaahtokarkkien valmistuskuvan?! Se ei kuulu meidän tavalliseen arkeen kyllä ollenkaan. Ainoa perusteltu syy olisi, että saatan saada päivän aikana yhtäkkiä inspiraation ja alkaa leipoa/valmistaa milloin mitäkin ilman sen suurempia suunnitelmia. No mutta tänään korvaan asian lisäämällä monta arkista kuvaa.


Meille erittäin jokapäiväistä on esikoiseni askartelut ja piirustukset, joissa hän onkin erityisen taitava ja kekseliäs. Tällä kertaa hän valmisti robotin. Legopalikat ovat myös meillä jatkuvassa käytössä ja tarvittaessa niistä saa maistuvan sopan aikaiseksi. Tai tällä kertaa taisi olla muffinssitaikina kulhossa. Kolmannessa kuvassa meidän tyttöjen ihanan pirteät kevätasut. Me rakastamme värejä! Asut ovat kirpparilöytöjäni ja aletärppejäni. Viimeinen kuva kertoo yhdestä päivän inspiraatiostani, kun keksin siistiä aterin- ja ruuanlaittovälinelaatikot. Ajattelin rankata niistä turhat pois mutta lopputuloksena roskiin lensi vain yksi pullasuti ja yksi kahvimitta.


6 kommenttia:

 1. Hieno robotti, onko sillä nimeä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kysyä huomenna taiteilijalta. ;)

   Poista
  2. Tiedusteltuani asiaa tänään taitelijalta itsestään, robotin nimi on Roppi Robotti. :)

   Poista
 2. Hauska robotti :)! Meillä esikoinen on aina tykännyt askarrella samanlaisia juttuja, luovia tyttöjä molemmat :).

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana robotti. :) Täältäkin löytyy esikoinen, joka askartelee jatkuvasti ja säilöö tulevaisuuden inspiraatioita varten mm. tyhjät vessapaperihylsyt ja pastillirasiat.

  VastaaPoista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!