sunnuntai 12. toukokuuta 2013

MansikkajuustokakkuMeillä äitienpäivää vietetään jo perinteeksi tulleella tavalla, eli äitini ja mummuni tulevat meille äitienpäivälounaalle. Tänä vuonna saimme vieraaksemme lisäksi pikkuveljeni ihanan perheen. Lahjoja vaihdettiin ja vietettiin ihana päivä rakkaiden ihmisten kanssa. (Lahjoista myöhemmin erikseen.)


Kahvipöydän "kruunasi" mansikkainen juustokakku. Suklaakukkasista saittekin lukea jo aiemmin tällä viikolla. Jos juttu meni ohi, se löytyy täältä. Verkkoa kokeilin ensimmäistä kertaa valkosuklaasta ja ihan hyvin onnistui. Suklaana Pandan valkosuklaa.

Kakussa on jälleen mascarponejuustoa ja mansikan maku tulee mansikkasurvoksesta. Kuten myös päällinen. Sekä pohjassa, että päällisessä oli myös hieman sitruunamehua tuomassa raikkautta ja pientä kipakkuutta. Maku oli omasta mielestäni aivan taivaallinen. Ah! Ihana!

Ihan ongelmitta ei taas kuitenkaan selvitty. Otin kakun vuoastaan pois aamulla ja laitoin lautaselle ja onneksi kuvasin heti!! Kakku nimittäin meni hieman vinoon lautaselle ja alkoi saman tien laota. Hienosti muuten näköjään piilotin kakun kaltevuuden kuvassa blogin nimen ja reunan pehmennyksen taakse. Onneksi lakoaminen loppui pian. Vieraiden ollessa jo meillä, avasin jääkaapin ja kauhukseni huomasin kakun revenneen keskeltä!! Keskellä olevan ruusun kohdalta lähti syvä halkeama kohti toista reunaa, suklaaverkon alle. Onneksi maku korvasi kaiken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!