torstai 9. heinäkuuta 2015

Pyöreät synttärit

Täytin loppukeväästä pyöreitä vuosia. Tässä tarjoilujen kuvasatoa.


Kakkuna oli sankarin mukaan lempeän pippurinen Turkinpippurijuustokakku. Pohja on gluteenittoman kakkupohjan tapaan leivottu ja mausteena on siinäkin salmiakkijauhetta ja kaakaojauhetta. Pohjan ja täytteen väliin sipaisin vielä kevyen kerroksen kirpeää lemon curdia.


Suklaarusetin taiteilin käyttäen mustaa ja valkoista Candy melts -suklaata. Olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Kokeilin ensimmäistä kertaa suklaa-askartelussa tukena reunakalvoa ja lopputuloksesta tuli todella kiiltävä!


Vaaleanpunaisia marenkeja.


Nämä riisisuklaat on superhelppo valmistaa. Sulata vain Mars-patukka ja pieni nökäre voita mikrossa ja sekoita joukkoon riisimuroja. Annostele pikkuvuokiin ja laita jääkaappiin.


Whoopiesit helposti vaahtokarkkitäytteellä.


Paras macarontäyte on ehdottomasti Lemon curd. Itsetehtynä tietysti.


Grahan keksejä ja omalla reseptillä suklaacoocieseja.



Suolaisena oli kahta erilaista rieskarullaa ja kolmioleipiä. Leipien täytteenä on kanasta, punaisesta pestosta, creme fraisesta ja piparjuurituorejuustosta tehty tahna. Toiset rieskarullat on täytetty salaatilla ja tonnikala-lohituorejuustotahnalla ja toiset salaatilla, kinkulla ja pippurituorejuustolla.



Munakasrulla on helppo gluteeniton vaihtoehto juhlapöytään. Täytteenä jauheliha, smetana ja fetajuusto.


Kahdenlaisia pizzarullia. Rukiiseen pohjaan on kääritty tomaattinen täyte ja vaalean rullan sisällä on vihreä pestotäyte.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!