torstai 12. heinäkuuta 2012

Ryppymekko ja lahjebody

Muistatte varmaan pari päivää sitten bloggaamani "prinsessapapukaijan". Ihana ystäväni tykästyi mekkoon ja osti se tyttärelleen. Eilen sain tekstiviestin toiselta ihanalta ystävältäni, joka kyseli, olisiko mekko vielä vapaana. Voivottelin, että mekko meni jo mutta voisin tehdä uuden. Pinkki trikoo oli niin vähissä ettei siitä enää tullut mekkoa, joten ehdotin vaaleanpunaista ja sehän sopi. Ja voi että siitä tulikin ihana!

Sanoisin, että alalangalle puolattavaa kuminauhaa (onkohan sille olemassa parempaa nimeä?) oli riittävästi, kun viimeisen rivin ommeltuani kiristin nauhaa hieman (n. 5cm) vetämällä, että sain sen riittämään koko leveydelle.

Tämän mekon nähdessään tyttäreni parkaisi, että hänkin haluaa tuollaisen! Onneksi jatkoi lausettaan sanomalla "mutta pöllön kuvalla", koska muuten olisin repinyt peliverkkarini. Ja edelleen viittaan siihen aikaisempaan julkaisuuni.Aloitin jo muutama päivä sitten ompelemaan vauvalle lahjebodya mutta innostus lopahti, kun tajusin neppareiden olevan loppu. Eilen surauttelin kuitenkin bodyn valmiiksi, koska olin luottavainen, että tänään posti tuo lisää neppareita - ja niinhän se toikin. Tämä kangas on Kangas-Mallan alesta ja se on ihastuttavan pehmeää trikoota. Varmasti mukavaa vauvan päällä. Ohje oli kiva (Ottobresta, joku mustikka tai puolukka tai mansikka tms.) ja teen näitä varmasti vielä lisääkin. Kunhan ilmat lämpenevät taas, innostun varmasti ompelemaan vastaavan lyhythihaisena.Käännä jalat, käännä jalat näin,
peikkotanssi tanssitaan jalat nurin päin.

Yritä siinä nyt sitten ottaa innostuneesta
vauvasta kuvaa ilman salamaa...
Body toimii hyvin myös housujen kanssa.

Tässä vielä tänään saapunut tilaukseni Myllymuksuista. Olipahan säätöä mutta tilaukseeni olen tyytyväinen. Tilauksen sponsoroi äitini, jolta sain syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Myllymuksuihin. Kaksi vasemman puoleista kangasta ovat itse valitsemiani ja neljä oikeanpuoleista tuli kilotrikoopaketissa. Toivoin tyttömäisiä kankaita enkä mitään sinistä. Ainoastaan vihreä trikoo ei ollut kovin mieleen mutta sitä on onneksi vain 60-70 senttiä ja muita yli metri. Esikoinen ja repi heti kasasta vaaleanpunaraitaisen kankaan ja ilmoitti, että haluaa siitä paidan ja mekon ja housut ja hanskat...2 kommenttia:

  1. Jos et keksi tuolle vihreälle kankaalle käyttöä, voin kotiuttaa sen meille, katselin sitä joskus, tosin erivärisenä vaan, mutta tuokin voisi kelvata.

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!