sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Bambuisia tiskirättejä

Osallistun luovuuteen kannustavaan haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin viidelle ensimmäiselle kommentoijalle. Kommentoijan tulee kopioida tämä omalle seinälleen ja lupautua tekemään samoin. Siis käsityö, lahja, taideteos tai jotain muuta mielenkiintoista, mutta itsetehtyä. Toimitus ystävälle vuoden 2013 aikana henkilökohtaisesti tai postilla. Lähdetkö mukaan?

Tällainen päivitys kiersi heti vuoden alussa Facebookissa. Olen nähnyt samanlaisen haasteen blogeissa mutta silloin en innostunut lähtemään mukaan. Ensimmäisen vinkkauksen tästä fb-versiosta sain serkultani ja pian yksi toisensa jälkeen julkaisi sen omalle seinälleen. Tällä kertaa olin ihan innoissani. Sain hyvin pian viisi osallistujaa ja kuudeskin ehti harmitella, kun ei ollut tarpeeksi nopea. Hellyin ja otin hänetkin mukaan bonuksena. Jo ennen kuin osallistujamäärä oli täynnä, olin päättänyt, että tekisin bambuisia tiskirättejä. Tein vähän tutkimusta netissä ja lukemani mukaan parhaat tiskirätit saisi bambu- sekä hamppulangasta. Hyvä niin, koska tosiaan suunnittelin kutovani ne bambusta jo ennen tuon tiedon löytämistäkin.

Lähetin rätit uusille omistajilleen jo muutaman päivän kuluttua haasteesta ja sain ihanaa palautetta niistä heti. Tuli itselle todella hyvä mieli.4 kommenttia:

 1. Kiitos rätistä, tää on ihan huippu, ainut vaan että me tarvitaan näitä lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Tuo ongelmakohta kyllä järjestyy tavalla tai toisella. ;)

   Poista
 2. Näyttääpä ihanilta! Teetkö näitä myyntiin? :)
  - Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Itseasiassa ajattelin tehdä. Yksi on jo valmiina ja toinen hyvällä mallilla.

   Poista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!