keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ei pöllömpää

Äitienpäivä söi vähän ompeluharrastustani mutta jotakin on silti tullut valmiiksi. Hello Kitty -essun jälkeen innostuin essuista ja kehittelin itse tällaiset yksinkertaiset essut. Keltaisen, piparitaskuisen essun tein lahjaksi neljävuotiaalle tytölle. Vuori on ruskea. Punaisen sydänessun vuori on punainen ja tasku kaksiosainen neliötasku. Keltaisen essun valmistuksessa tuli pikkuinen viba, kun surautin toisen taskun teon yhteydessä myös toisen nauhan kiinni essuun. Sellaista sattuu.


  


Tilasimme äitienpäivälahjoja netistä ja niiden saapuminen meni erittäin viimetippaan ja surautin nopeasti tällaisia sydämiä hätävaralahjoiksi. Lopulta lahjat kuitenkin saapuivat juuri ja juuri ajoissa. Tuli taas todistettua, miten tosi helponnäköiset jutut eivät oikeastaan olekaan niin helppoja, miltä näyttävät. Se todistanee tuo vasemmanpuoleinen sydän...


Äitienpäiväpöytään pääsi Valion uutuuskermasta tehty suklaakakku. Oli namia.

Olen ilmeisen kovaan ääneen kironnut tylsiä keittiösaksia, joita käytän kankaiden leikkaamiseen (juu, tiedän, ei ole hyvä ajatus) ja äitienpäiväpaketista löytyikin Fiskarsin veitsenteroitin! Kyllä nyt leikkaa! Saksilla. Ei tehonnut ompelijaan...

 

Maanantaina saapui Ompelun ihanuudesta aivan ihanaa pöllöcollegea, joka muuntui heti haalariksi meidän pikkuiselle. Ohje on alunperin Ottobren haalariohje (sama, jolla on tehty myös bambucollegehaalari) mutta halusin kokeilla sitä neppareilla. Nappilistan tein bodyn ohjeen muunnelmalla.


Ompelun ihanuudesta tilasin myös ihanaa limepohjaista kärpässienitrikoota esikoisen mekkoa varten. Neidistä on kehittynyt varsinainen mannekiini.


1 kommentti:

  1. No on kyllä taas ompelukone surissut :) Ja aivan sairaan hienoja juttuja oot tehnyt!! Toi nappihalkiobody (hassusti ilmaistu, mutta ymmärtänet :D) edellisessä postauksessa on aivan IHANA!! Mä tuskin maltan odottaa ensi keskiviikkoa, että pääsisi itsekin kokeilemaan!

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!