torstai 3. toukokuuta 2012

Vieraalla maalla

Nyt tunnustaudun olevani aivan vieraalla maalla. Tämä blogi-touhu on minulle täysin uusi tuttavuus mutta tällaista on minulta toivottu. Katsotaan opinko käyttämään tätä ja päivittelemään. Tarkoitukseni olisi kirjoittaa käsitöistäni mutta saattaapi mukaan tulla jotain kivaa myös muista aiheista.

Sinänsä tämän aloitus osuu hyvään ajankohtaan, koska olen juuri innostunut uudesta aluevaltauksesta - ompelusta. Ompeloukone ja kankaat ovat olleet minulle täysin vieras käsite. Joskus koulussa piti pakolla tehdä jotain ompelutöitä mutta mitään muuta en ole ikinä tehnyt. Mummuni oli nuorempana ompelija ja äitini omaa tämän taidon myös. Näin kauan kesti, että tämä geeni päätti dominoitua minussa.

2 kommenttia:

  1. Tulipa ihan oma "nuoruus" mieleen ompeluinnostuksestasi, muutaman kerran minäkin sanoin tytöille:enää tää sauma...siis vielä tää sauma...mähän sanoin, että vaan tää sauma...
    Mukavia ja rentouttavia ompeluhetkiä sinulle!! ;)

    VastaaPoista
  2. IHANAA, että aloitit blogin!! :) tää tulee oleen ahkerassa luvussa ;) Ja siis onneks kaivoit sen ompelukonees esille!! Oot vaan niin supertaitava! Ehkä mäkin aloitan taas tekemään jotain, kunhan vaan saan nää pääsykokeet alta pois..

    VastaaPoista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!