perjantai 1. kesäkuuta 2012

Onnistumisia

Onpa ihana fiilis, kun kerrankin kaikki menee putkeen. Nostin eilen illalla pitkästä aikaa Singerin pöydälle ja surauttelin vauvalle bodyn. Halusin kokeilla kirjekuorikaula-aukollista bodya, joten otin Ottobren etunappilistallisen bodyn kaavan ja valmiin, ostetun kirjekuorikaula-aukollisen bodyn (kuka nämä sanat keksi!?) ja vääntelin itse kaavat. Tuon tyyppinen body olikin paljon helpompi tehdä kuin muut tekemäni. Tai ainakin kivempi. Kangasta olin tilannut vain pienen kaistaleen ja se riitti juuri ja juuri. En ole juuri pitänyt tuon tyyppisistä bodyista ennen mutta nyt tykkään. Tämä sopii minulle senkin vuoksi, että tuon bodyn kaula-aukkoa on hankala saada liian tiukaksi.

Ainoa asia, joka tässä meni pieleen oli se, että haaruksissa on nyt vain kaksi nepparia, vaikka kolme piti laittaa mutta sekään ei ole minun vikani. Tilaamastani Prymin nepparipaketista puuttui 10 kpl taustarengaskappaleita (oikeasti nämä sanat!), jonka vuoksi minulla oli täydet osat vain kahteen neppariin.

Aamulla jännitin, onko body sopiva ja olihan se! Pää sujahti kaula-aukosta hienosti eikä lörpsähtänyt (siis se kaula-aukko!) ja kasvunvaraakin on vielä niin kuin oli tarkoituksin. Tein tämän kokoon 68 vaikka vauva ei ole vielä aivan 62 senttiäkään.

Tässäpä tämä:
Tein eilen myös muutaman yleisonnittelukortin. Pidän itse kovasti ornamenttikuviosta ja juuri mustavalkoisesta eniten. Ja nähtävästi myös liian pitkistä yhdyssanoista. Ornamenttikuvio on nenäliinaa ja sen alla on valkoista paperia tai hopean tai kullan väristä, hieman kimaltavaa harsonauhaa.
4 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kortteja ja body on kanssa kiva, kuka sanoo että bodyn haaruksissa kuuluu olla kolme nepparia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niinpä, en minä ainakaan. ;)

   Poista
 2. Toi kirjekuoribody (mä lyhennän sen kamalan sanan) näyttää kyllä tosi hyvältä!!
  Samoin kortit on kanssa upeita!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti se pääkään ei lörpsähtänyt. :P

  Body on edelleen ihana! <3 Ja kortit on hienoja.

  VastaaPoista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!