keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Pikkuhihaisia pikkubodyja

Kerroinkin jo aikaisemmin, kuinka havahduin siihen, että meidän talvivauvalla ei ole ollekaan loppukesän esikoisen jäljiltä lyhythihaisia bodyja ja paitoja. Pikkuruiset T-paidat ovat kivan näköisiä mutta niiden käyttö on hieman hankalaa koko ajan nosteltavalla vauvalla, joten pitää olla myös lyhythihaisia bodyja. Niitä on nyt työn alla kaksi kappaletta. Molempien kankaat olen ostanut heräteostoksena paikallisen kangaskaupan palakangaslaarista. Pidin niin kovasti aikaisemmin ompelemastani raitabodysta, joten tein nämäkin samalla, itse muokkaamallani kaavalla mutta pätkäisin hihat lyhyiksi. Nyt bodyt odottavan lähes valmiina reklamaationeppareita, jotka saapuvat toivottavasti pian.

Olen periaatteen ihminen, ja kun Prymin 20 kappaleen nepparipaketista puuttui viiden kokonaisen nepparin kiinnityskappaleet (10 kpl taustarenkaita) laitoin viestiä ostopaikkaa, josta sain edustajan yhteystiedot, jolta sain maahantuojan yhteystiedot ja jolta sain vihdoin asiaan jotain järkeä. Harmittaa, kun jotain puuttuu muuten valmiista työstä ja olisi kiva saada se jo käyttöön.

Minun pitäisi varmaan ottaa käyttöön neulalaskuri. Pallobodyyn meni kaksi jersey-neulaa... Singerille tuntuu olevan hankalaa päästä yli paksuista kohdista ja silloin neulat lentelevät. Pitää varmaan hankkia suojalasit.
Palloja ja kesäkukkia.

Rakkaudella tehty Pikku-Murulleni.


Tänään tuli myös odottamani kangastilaus, joka pääsi heti illalla neulan alle. (Siitä sitten myöhemmin lisää.) Näistä tulee vaikka mitä ihanaa!

Collegea ja puuvillaa.
Fleece.

Ostimme esikoisellemme Ikeasta askarteluhelmiä ja innostuin itsekin askartelemaan niillä. Ylioppilaat saivat korttien mukana vielä tällaiset ylioppilaslakkimagneetit. (Voi vitsit, että olenkin hyvä näissä yhdyssanoissa!)

Ja tässä vielä tytön askartelemisia sydämiä.7 kommenttia:

 1. Söpöt bodyt, olipas tutun näköinen tuo ruskea-pinkki pallokangas.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Onko sullakin tuota palloa?

  VastaaPoista
 3. Onhan sitä, tai oli, Nelallle siitä paidan tein.

  VastaaPoista
 4. Tuo kangas jossa on pieniä mummoja " ja niiden sisällä on muusia mummoja, uusia mummoja..." on aivan ihana, kuten tuo biisikin.

  Pikku-mummu

  VastaaPoista
 5. Huomenta!

  En ole aikoihin täällä käynyt ja olipahan tullut tekstiä. Toki kaikki piti ensin lukea läpi.

  Uskomattoman nopeasti olet kaivannut itsestäsi sisäisen ompelijan esiin. Vaatteet on tosi hienoja ja ihanan uniikkeja.

  Tuo vihreä pöllö näyttää lupaavalta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se vihreä pöllö on todellakin aivan ihana! Tulehan taas uudestaan. :)

   Poista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!