maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulun odotusta ja vanhojen muisteluaIhanaa, joulukuu on alkanut ja samalla haluan vaihtaa blogin värit jouluisemmiksi. Minulla on tänä vuonna ollut joulufiilis jo useamman viikon ajan. Mitään jouluista en kuitenkaan ole vielä saanut tehtyä mutta ajatelin esitellä viime jouluna servettitekniikalla tekemiäni lasilautasia. Osan lautasista taustamaali on krakeloitu eli se halkeilee, kuin se olisi vanha. Tykkään kovasti krakeloinnista ja sen tuomasta pinnasta. Tänäkin jouluna työn alle on tulossa vastaavia lautasia mutta tärkein osa vielä puuttuu: servetit. Muuten kaikki olisikin jo valmiina ja voisi alkaa hommiin vaikka saman tien. Mutta tässä viime vuoden satoa. Menivät muuten kuin kuumille kiville.


 

7 kommenttia:

 1. Toi tonttulautanen on tosi söpö, muutkin toki hienoja, mutta toi tonttu on paras :)

  VastaaPoista
 2. Ei ihme, että menivät kuin kuumille kiville. Nuohan ovat tyylikkäitä ja taiteellisia.

  pikku-mummu

  VastaaPoista
 3. Tuota tonttua ihailin minäkin. Piti jo viime vuonna tehdä meidän mummulle tuolla tavalla kun idean sinulta sain mutta en sitten kerinnyt, josko tänä vuonna. Krakleeraustököttiä ja maalejakin kun löytyy itseltä, ja myös tuota servetin kiinnitys ainetta...

  VastaaPoista
 4. No nää on tosi hienoja kyllä! Wautsi! Mä voisin tulla oppiin kun teet näitä =D

  VastaaPoista
 5. Olipas kauniita! Itse en ole koskaan tehnyt vaikka oisin halunnutkin kokeilla :) Mitä maalia lasilautasiin käytetään? Ja miten oot saanut servetit noin nätisti koko lautasen mitalle laitettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Olen käyttänyt Pod modgea ja lisäksi servettiliimaa ja hileliimaa. Tuo tasaisesti saaminen onkin vähän hankalampaa aluksi mutta siihen oppii, kun vähän harjoittelee ja aloittaa mahdollisimman tasaisista pinnoista. :) Ja märkä lakka viimeistelee virheet ja rypyt. :)

   Poista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!