tiistai 4. joulukuuta 2012

Tilausasusteita ja kirjapäivitystä

Sain jokunen aika sitten tilauksen piposta, tumpuista, villasukista ja kaulaliinasta pienelle lapselle. Matkan varrella kaulaliinatilaus muuttui kuitenkin kaulurihaasteeksi. Pipoon oli toiveena lippa mutta en keksinyt sellaista koviketta lippaan, joka olisi ollut vesipestävä, joten pipo sai tupsun. Eikös ne ole vähän kuin sama asia... Lankana Novitan seiskaveikka ja mallit omasta päästä.


Kerroinkin aikaisemmin ommelleeni pikapikaa käsityömessukassin itselleni. Tässä se nyt on kahden messuilta mukaan lähteneen kirjan kanssa. Ei mitenkään niin erikoinen mutta palveli tarkoituksensa. Kaava omasta päästä ja kangas Jyskistä.Pari muutakin kirjaa on tullut tilattua syksyn aikana. Kuulun Juju-kirjakerhoon ja sieltä tulee joka kuukausi kerhokirjeen mukana ihania houkutuksia ja olen nyt sortunut useammin kuin normaalisti. Mutta minkäs sille mahtaa, kun on niin kivoja kirjoja ollut tarjolla.


Ihanaa! Talvi tuli vihdoin. Tein myös ensimmäiset neljä jäälyhtyä, joissa on palanut kynttilät jo monena iltana. Hienosti jäätyy lyhdyt yön aikana, kun ulkona on -20 astetta pakkasta. Lyhdyistä minulla ei ole kuvaa. Tai on, montakin, mutta niiden kuvaaminen ei kuulu erikoisalaani, koska en saa millään niistä sellaista kuvaa, jota kehtaisin esitellä täällä. Valoisalla lyhdyt eivät näytä niin hienoilta kuin niiden kuuluisi ja pimeällä niistä ei saa hyvää kuvaa millään. Joten katselkaa nyt sitten tätä lumista kuusen oksaa.3 kommenttia:

 1. Kovasti oot taas saanut aikaan :D Hitsi kun et kuulutellu naamassa lipan koviketta.. mulla olis ollut. Sellaista mitä tilkkuilijat käyttää laukuissa. Mutta jatkossa tiedät. Mukavaa joulunodotusta koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Hassua ostin aivan saman kirjan messuilta (201 ideaa..) Voisi olla hyvä istua iltaa ja virkkailla yhdessä.

  Ompelukone surraa nykyään jo aika mukavasti. Sukulaiset joutuvat kestämään patalappujani ;) Vaatteisiin en ihan vielä uskaltaudu, pelkään pilaavani ihanat hamstraamani kankaat, ehkäpä vielä joskus.

  VastaaPoista
 3. Ihania taas! Blogissani on sinulle jotain =D

  VastaaPoista

Ihanaa, että jätät jäljen. Kiitos!